Επειδή η εταιρία Thermostahl διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα εργοστάσια, ένα στην Ελλάδα και ένα στη Ρουμανία, έχει ιστορία 55 ετών και δημιουργεί προϊόντα με μεράκι και τεχνολογία

services-tabs-139154408

Επειδή παράγουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης θέρμανσης. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας ώστε η λειτουργία τους να είναι φιλική προς το περιβάλλον.

services-tabs-139154408

Επειδή κατά την παραγωγή των προϊόντων μας, εφαρμόζουμε κανόνες και διαδικασίες ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητά τους. Λειτουργούμε με βάση το πρότυπο Quality Management ISO 9001 και προχωράμε μπροστά εφαρμόζοντας νέες ιδέες…

Επειδή τα προϊόντα Thermostahl είναι πιστοποιημένα. Κάθε χρόνο τα βελτιώνουμε και εκδίδουμε νέες σειρές προϊόντων, πιο λειτουργικές. Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια κατά τη χρήση.

Επειδή διαθέτουμε αποθήκη με έτοιμα προϊόντα, service, τεχνικούς συμβούλους και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε όταν μας χρειαστείτε.

Επειδή η σχέση ποιότητας και τιμής η οποία προσφέρει η εταιρία Thermostahl είναι διασφαλίζει την αξιοποίηση των χρημάτων που πληρώνετε (Value for money). Στην ουσία είμαστε πολύ φθηνή εταιρία για αυτά που προσφέρουμε.

Τα προϊόντα Thermostahl, υπερέχουν και έχουν μια αδιαμφισβήτητη ζήτηση. Για αυτό και εξάγονται σε Ευρωπαϊκές χώρες, στη δυτική και Ανατολική Ευρώπη όπως και στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Επειδή με τη μακροχρόνια παρουσία μας στην αγορά (από το 1965…) καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις αστάθειες, τις αρρυθμίες και τις αναταράξεις που έφεραν οι διάφορες κρίσεις. Επίσης τα προϊόντα μας ξεπέρασαν τις παιδικές ασθένειες που είναι συνήθεις σε εταιρίες του κλάδου της θέρμανσης-Ύδρευσης. Λειτουργούμε με επαγγελματισμό και βαθιά αίσθηση του καθήκοντός μας.

Επειδή η Thermostahl Energy, είναι από τις εταιρίες που θα λειτουργούν και μετά την κρίση!!! Αυτό εξασφαλίζει συνέχεια στη σχέση σας με την εταιρία, το οποίο σημαίνει επιβίωση στη νέα εποχή! Έτσι, τα χρήματα τα οποία επενδύεται στην εταιρία Thermostahl, τα παίρνετε πίσω, μέσω της αμφίδρομης σχέσης που προκύπτει από τη συνεργασία

Επειδή οι πελάτες της Thermostahl, μας δηλώνουν υπερήφανα, ότι ό κύριος λόγος που προτιμούν τα προϊόντα μας, είναι η Αξιοπιστία στα τεχνικά στοιχεία, η οποία κάνει τις εγκαταστάσεις θέρμανσης να λειτουργούν με μειωμένη κατανάλωση καυσίμων και λιγότερους ρύπους προς το περιβάλλον.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ