THERMOSTAHL 55 ΧΡΟΝΙΑ

H Thermostahl είναι μια βιομηχανική επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ιδρύθηκε το 1965 και εξειδικεύεται στην παραγωγή χαλύβδινων λεβήτων για θέρμανση νερού ή αέρα. Πρόσφατα δραστηριοποιείται και στην κατασκευή λεβήτων για παραγωγή ατμού.

Η εταιρεία διαθέτει 2 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ν. Αγχίαλο Θεσσαλονίκης και στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας όπου απασχολούνται συνολικά 80 εργαζόμενοι. Η παραγωγή και στα δύο εργοστάσια, ακολουθεί σύστημα διασφάλισης ποιότητας, βασισμένο στα διεθνή πρότυπα ISO 9001 (λεπτομέρειες εργοστασίων).

Η εταιρεία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων θέρμανσης η οποία περιλαμβάνει λέβητες πετρελαίου, αερίου, πέλλετ, βιομάζας, ξύλου κλπ. Το εύρος της ισχύος των λεβήτων που παράγουμε κυμαίνετε από 15.000 kcal/h έως 2.000.000 kcal/h. Προτεραιότητα μας είναι η ποιότητα και η ασφάλεια όλων των προϊόντων μας καθώς και η συνεχής εξέλιξη και εφαρμογή των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας ώστε να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα τα οποία επιτυγχάνουν εξοικονόμηση καυσίμου κατά τη χρήση τους με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία για το χρήστη.

Θεμελιώδης αρχή της εταιρίας μας είναι η υποστήριξη των πελατών μας μετά την πώληση. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα παροχής τεχνικών συμβουλών και σέρβις με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα προϊόντα μας. Κάθε προϊόν αποτελεί ένα δείγμα της ανωτερότητας της εταιρίας μας και επιθυμούμε να μας διαφημίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά την παράγωγή του αλλά και στην υποστήριξη του.

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από σύγχρονα μηχανήματα ακολουθώντας της οδηγίες της Ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή. Τα προιόντα THERMOSTAHL έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και για αυτόν το λόγο τα προτιμούν οι συνεργάτες μας!

Δείγμα του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού μας είναι η εξάπλωση των πωλήσεών μας σε πλήθος αγορών του εξωτερικού όπως η Πολωνία, η Ουκρανία, η Ρουμανία, Μολδαβία και η Ρωσία όπου οι απαιτήσεις σε θέρμανση είναι αυξημένες και ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα σκληρός.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα THERMOSTAHL σημαίνουν ελκυστική τιμή, υψηλή ποιότητα και πιστοποιημένες τεχνικές λύσεις, πολλαπλά ελεγμένα σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας.

Τα προϊόντα THERMOSTAHL διαθέτουν υψηλή ποιότητα με μεγάλο βαθμό απόδοσης, καθιστώντας τα όχι μόνο αποτελεσματικά και οικονομικά, αλλά και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Λειτουργούμε από το 1965. Έχουμε μισό αιώνα στην αγορά

Υπάρχουν εγκατεστημένοι στην Ελλάδα πάνω από 100.οοο λέβητες Thermostahl

Εκσυγχρονιζόμαστε συνεχώς

Το κεντρικό ενδιαφέρον μας είναι ο πελάτης και το προϊόν

Η αναβάθμιση της παραγωγής είναι η κύρια μέριμνά μας

Ξοδεύουμε χρόνο και χρήματα για να προχωρήσουμε μπροστά

Οι επενδύσεις στο εξωτερικό, είναι ύψιστης σημασίας για την επιβίωση και σύνεχιση της επιχειρηματικής δραστηριοτητάς μας

Ακολοθούμε περιβαλλοντική πολιτική και δίνουμε έμφαση στην εξοικονόμιση ενέργειας

Δημιουργούμε νέα προϊόντα φιλικότερα προς το περιβάλλον

Πιστοποιούμε την παραγωγή με συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001

Προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας -τιμής! Γι’αυτό αποκτάμε συνεχώς καλύτερο όνομα στην Αγορά!

ΓΙΑΤΙ THERMOSTAHL

Παράδοση στην ποιότητα από το 1965

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Αξιόπιστη κατασκευή

Εύκολη συντήρηση

Οικονομία στα καύσιμα

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Εγγύηση μακροχρόνιας απόδοσης

certified

Ένας από τους λόγους που πρέπει να αγοράσετε λέβητες ή άλλα προϊόντα Thermostahl είναι ότι είναι πιστοποιημένα προϊόντα.

Κάθε χρόνο τα βελτιώνουμε και εκδίδουμε νέες σειρές προϊόντων, πιο λειτουργικές. Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια κατά τη χρήση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ